kopergietery

kopergietery.be
(wachtlijst) Mia kermis - door: Stefanie Claes (Lucinda Ra & VOORUIT)
op locatie
28.03.2020
20.00
nog beschikbaar

Je kan je hier op de wachtlijst laten plaatsen.
Je geeft best ook je telefoonnummer mee. Als er gaandeweg zitplaatsen vrijkomen, dan contacteert KOPERGIETERY je telefonisch of per mail dat je naam op de reservatielijst staat. Als je geen telefoon of mail ontving, dan betekent dit dat je nog steeds op de wachtlijst staat.

Niet getreurd: je kan altijd je kans wagen!
Mensen op de wachtlijst melden zich best zo'n 10 minuutjes voor aanvang van de activiteit aan aan de kassa. Niet-afgehaalde tickets (van de reservatielijst) worden vrijgegeven wanneer de theaterzaal opengaat, in volgorde van inschrijven op de wachtlijst. 

TICKET PRIJS AANTAL
wachtlijst € 0

Hebt u recht op UiTPastarief? Duid bij reservatie het standaardtarief aan en bij vertoon van een geldige kaart aan de kassa zal het UiTPastarief toegekend worden. 
Groepen (vanaf 10 personen) worden gevraagd tickets reserveren via het onthaal: 09 233 70 00 of info@kopergietery.be. Dank!

***
U komt met een Koperen Loper? Duid dan het aantal personen aan waarvoor je een entreeticket wenst (de Koperen Loper is enkel geldig voor gezinsleden) en breng uw kaart mee naar de kassa. Alle info over de Koperen Loper: hier.

***
Uw reservatie is enkel geldig mits automatische bevestingsmail.

JE RESERVATIE

Winkelmandje

je hebt nog geen items besteld